top of page
WhatsApp Image 2021-12-13 at 21.14.32.jpeg

Nana nu caută sensul

Spectacolul a fost creat în urma unui laborator de teatru având la bază textele poetului Cristian Popescu.

 

Synopsis
Cristian Popescu, un tânăr poet, care toată viața a stat în casă, înconjurat doar de ideile sale și de mormane de hârtii, aflat în criză existențială, se hotărăște să meargă descopere viața. În primul tramvai în care urcă, o întâlnește pe fata visurilor sale. Doar că ea se va face nevăzută la următoarea stație. Cristian va umbla prin tot Bucureștiul și prin toată istoria umanității ca să își regăsească dragostea, va intra în filmul unei fete care e filmată tot timpul, se va întâlni cu mireasa lui Dumnezeu, cu o actriță care se mănâncă pe sine pentru inspirație, cu un copil dintr-o piață de copii cărora le cresc lalele din nas, cu o poetă de cimitir, va trebui să ghicească ghicitoarea unei barmanițe pentru a merge mai departe, i se va citi în liniile din palmă, va afla povestea Nanei, și încă multe altele până când soarele va apune, același soare care într-o altă dimensiune abia urmează să răsară, blând și luminos.

Membrii Echipei
Alina Pietrareanu și-a dat licența în actorie la UNATC și masteratul de Studii Literare la Universitatea din București. În prezent se ocupă de asociația Șangri-La Artistic Ground și semnează regia spectacolului.
 
Ruxandra Marinescu a absolvit UNATC, secția actorie și în prezent este masterandă la CESI (Societate, Multimedia, Spectacol) în cadrul Universității din Bucureşti. Este unul dintre membrii fondatori ai Șangri-La Artistic Ground. Este actriță în spectacol.
 
Ștefan Bogdan Liță a absolvit Universitatea Babeș-Bolyai, secția actorie. Este actor în spectacol.
 
Anamaria Feraru este actriță și cofondatoarea a asociației Șangri-La Artistic Ground. A absolvit UNATC, secția actorie. În prezent activează în teatrul independent și social. Este actriță în spectacol.
 
Daniela Banciu este scenografă și membră a Asociatiei Șangri-La Artistic Ground. În 2016 a dobandit atestatul în pictura de șevalet. A absolvit Facultatea de Teatru în anul 2019 , secția Scenografie, în cadrul UNATC. Ea semnează scenografia spectacolului.
 
Lia Marin, a absolvit facultatea de actorie la UNATC. În prezent este coregrafă, actriță, profesor certificat de yoga și masterandă la East15 Acting School, în Londra. Ea semnează coregrafia spectacolului.

bottom of page