top of page
imagine_2023-04-13_124920508_edited.jpg
Fii parte din Ecosistem - Campanie de Crowdfunding

Suntem colectivul Șangri-La Artistic Ground și organizăm a doua ediție a festivalului de arte performative Ecosistem. Festivalul nostru este în primul rând despre comunitate. Vrem să creăm un spațiu incluziv bazat pe cooperare și nu pe competiție, în care voci artistice diverse să intre în dialog cu publicul. La prima ediție totul a fost organizat fără nicio finanțare, dar am reușit să aducem împreună peste 50 de artiști si peste 400 de spectatori pe parcursul a trei zile de ateliere, seri de poezie, de storytelling, performance uri și concerte. A fost foarte frumos. 

Anul acesta avem nevoie de tine. Putem să dezvoltăm ecosistemul împreună. Ediția a doua a festivalului va avea loc între 23-27 august. Vrem să aducem performance-uri din mai multe țări, să creăm spectacole cu artiști locali, să organizăm evenimente interdiscliplinare, să dedicăm o săptămână atelierelor pentru amatori și profesioniști.

VEZI TRAILER:

Tema acestei ediții este Fear(s) of global warming și vom vorbi despre anxietățile omului contemporan: sănătate mintală, alienare, inegalitate socială, consumerism, exploatare, poluare, încălzire globală. 

Vom crea un mediu safe și prietenos în care o să facem schimb de idei, vom fi vulnerabili și vom căuta întrebări și soluții împreună. 

 

Noi credem în misiunea Ecosistem, credem în artele performative și în schimbarea la care pot contribui, credem în comunitate și în trăitul armonios și sustenabil împreună. Îți mulțimim că ești alături de noi și sperăm să facem din comunitatea Ecosistem, un spațiu safe de exprimare artistică și acțiune socială.  

UNDE NE POȚI DONA

 

Cont bancar: 

RO74BTRLRONCRT0566867101 - Șangri-La Artistic Ground

 

revolut.me/alina4ecosistem

 

https://patreon.com/ecosistem/

 

*Toți donatorii noștri vor beneficia de reduceri în cadrul festivalului și alte surprize. 

 

 

 

CE VOM FACE CU BANII?

 

-în primul rând vom face posibilă venirea celor trei performance-uri internaționale invitate anul acesta, cu artiști din Germania, Austria și Polonia, care vor susține și ateliere pentru profesioniști. Cu o parte din bani vor contribui și Goethe Institut, Forumul Cultural Austriac și Institutul Polonez, dar multe cheltuieli ne rămân încă neacoperite.

 

Pentru cheltuielile ce urmează, am aplicat și la două finanțări, dar chiar și dacă vom lua măcar una dintre ele, o parte dintre cheluieli tot nu vor fi acoperite în întregime, dar vom reveni la momentul potrivit cu lista exactă să vă spună de ce vom mai avea nevoie:

 

-vom plăti profesorii care vor ține cele trei workshop-uri pentru amatori de 4 zile, dinaintea festivalului

-vom aduce un spectacol din țară pe tema festivalului și încă două din București

-vom plăti o parte dintre locații, plus aparatură

-vom organiza un concert

-vom organiza intervenții artistice în spațiul public, prin parcuri și prin străzile Bucureștiului, cu dansatori, poeți, actori și artiști vizuali

-vom putea plăti invitații să vorbească la Tough Talk - seară de storytelling, dar și poeții invitați la o seară de poezie queer

-vom putea curatoria o selecție de video performance-uri din toată lumea

-vom plăti 3 dj pentru un party al festivalului

-vom organiza un prâz comunitar  

-vom plăti echipa din organizarea festivalului, care muncește zilnic pentru Ecosistem 2023 încă din noiembrie 2022

 

 

ORICE DONAȚIE CONTEAZĂ ȘI POATE FACE EDIȚIA DE ANUL ACESTA POSIBILĂ

 

Toți donatorii noștri vor primi un voucher virtual, cu ajutorul căruia vor beneficia de reduceri și cadouri în cadrul festivalului, vor primi actualizări cu modul în care au fost investiți banii lor și vor fi trecuți pe paginile noastre la mulțumiri.

UNDE NE GĂSEȘTI

 

La evenimentele noastre lunare, care fac parte tot din campania de crowdfunding pentru Ecosistem, în diverse locuri din București.

 

mail: contact.ecosistem@gmail.com

 

tel. 0740096099

 

fb/insta: Sangri-La Artistic Ground

bottom of page