top of page
Group 27.png

cine suntem?

Șangri-La Artistic Ground s-a născut în urma întâlnirilor câtorva artiști din diferite zone ale artei.

Stând la discuții nopți întregi, am văzut că mereu ajungeam la un punct comun. Vrem să găsim ce este esențial în noi și să găsim modalitățile de a transmite și celorlalți întrebările pe care ni le punem.

 

Credem că divizarea care se întâmplă la nivel de instituție nu este prielnică pentru cum ar trebui să fie privită și înțeleasă arta.

 

Vrem să ne uităm, să ascultăm, să simțim, să înțelegem, să dăm la o parte straturi de răspunsuri vechi de când societatea și să găsim ceea ce trebuie căutat.

 

Șangri-La Artistic Ground este punctul nostru de întâlnire, locul în care experiențele noastre se intersectează și la care te invităm să contribui cu experiența ta.

Cu ce ne ocupăm?

Teatru - punem bazele unui loc care are în centru cercetarea teatrală și experimentul. Construim spectacole în regim de laborator, căutăm limitele teatrului și locul în care se poate intersecta cu alte domenii. 

Primul nostru laborator de cercetare teatrală se desfășoară pe perioada februarie-iulie 2021, și are la bază textele poetului Cristian Popescu. În urma acestui laborator a rezultat spectacolul „Nana nu caută sensul”

Literatură - Scriem articole despre literatură, cronici de carte, luăm interviuri, organizăm seri de poezie. Avem o secțiune numită Noncanon, unde publicăm scriitori la început de drum. Secțiunea este gândită ca un mic cenaclu via mail. Oricine ne trimite texte, va primi un feedbcak consistent și va putea reveni cu texte îmbunătățite. Cele mai bune texte sunt publicate pe site, alături de fotografii făcute și alese de fotografi în funcție de poezii. 

Workshopuri - avem ateliere de actorie, pentru orice nivel de experiență (detalii la secțiunea ateliere)

bottom of page